Vuodatuksen palvelin rikosta johtuen blogin kaikki kuvat ovat kadonneet vuoden 2009 maaliskuusta lähtien...

Mietinnässä nyt, että miten tästä edetään. Aloitanko blogin uudelleen alusta vai yritänkö jossain vaiheessa lisätä kuvat uudelleen, mikä on aivan valtava urakka. 
Harmitus on suuri, kun monen vuoden työ ja muistot menneet tuhkanaa tuuleen...

Uusien kuvien lisääminen ei näytä edelleenkään onnistuvan... 

Ilmoitan tänne mahdollisimman pian, jos päätän aloittaa poikien sivut jossain toisella palveluntarjoajalla !

Aurinkoista kesän jatkoa kaikille !

Terkuin - Arja ja Puudelipoijaat <3Alla vielä viime keskiviikkona Vuodatuksen Facebook-sivulla ollut ilmoitus kuvien katoamisesta...
 
"Tilannepäivitys #5: Nyt alkaisi näyttää siltä, että huomenna päästään vihdoinkin takaisin linjoille. Tänään vielä tarkistellaan juttuja ja lämmitellään systeemejä huomista varten.

Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto).

Ne käyttäjät, jotka ovat ostaneet lisätilaa kuville ja joita tämä koskee saavat myöhemmin lisäinfoa sähköpostiin, kunhan saamme selville, millaista hyvitystä meidän on tästä mahdollista antaa.

Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta. "