btn.gifbtn_viewallimages.gif

 

Meillä on jo jonkin aikaa ollut puudelipoijille oma trimmaushuone (entinen pesutilojen pukuhuone), jonka nyt vihdoin ja viimein saimme mieheni kanssa "tuunailtua" uuteen uskoon.

Siinä mielessä kätevä sijainti tällä trimmihuoneella, että se tosiaan sijaitsee suoraan suihkuhuoneen vieressä, joten pojat on helppo pesun jälkeen nostaa suoraan trimmauspöydälle kuivattavaksi.

Aiemmin seinät ja katto olivat lakatulla paneelipinnalla, mutta nyt seinät saivat värityksekseen puudelipoikien turkinvärin mukaan harmaata ja katto, ovet ja ikkunanpokat maalattiin valkoiseksi. Paljon valoisampi tällä värityksellä huoneesta tulikin !

Pientä laittoa toki vielä on; POODLE-kirjaimet pitäisi saada seinälle ja isot valokuvakehykset odottavat poikien kuvien suurennoksia, jotta myös ne saataisiin seinälle. Lisäksi olen miettinyt, että laitanko vai en verhoja tuohon trimmihuoneen yhteen pieneen ikkunaan, joka siellä on.... Pientä seinäkelloa kaipaisin myös trimmihuoneeseen ja radiokin ois kiva... ;)

 Poikien näyttelyissä saamat ruusukkeet ja pokaalit olivat aiemmin myös trimmihuoneen seinällä olleen hyllyn päällä komistamassa huonetta, mutta kuten tiedätte, trimmatessa pientä karvaa leijailee ilmassa ihan mahdoton määrä ja pokaalit ja ruusukkeet olivat ainaisen pölyn ja karvasilpun peitossa, niin katsoin parhaimmaksi siirtää pokaalit ja ruusukkeet kaappiin odottamaan sitä päivää, kun saan hankittua kunnon vitriinikaapin niiden säilytyspaikaksi.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että nyt kelpaa trimmailla ! Kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla ja itselleni ainakin trimmihuone on nyt viihtyisä.

AURINKOISIA LENKKEILYKELEJÄ TOIVOTELLEN;

Arja ja Puudelipoijaat