Viime lauantaina olimme Mainuan Koululla viettämässä villakoiramaista Ystävänpäivää Suomen Villakoirakerhon Kajaanin paikallisosaston järjestämässä tapahtumassa.

Ohjelmassa oli koirien trimmausta ja näyttelyharjoituksia sekä mukavaa yhdessäoloa ja jutustelua villakoirista....

Trimmausta meille oli saapunut opettamaan Nuppu Jokinen kennel ExcuseMe:stä Kuopiosta. Hänen taitavalla ja rauhallisella opastuksellaan minulle ja varmaan monelle muullekkin aukeni uusia a-haa-elämyksiä tästä trimmauksen ihmeellisestä maailmasta !

Kiitos Nuppu ! : ) Tästä on taas hyvä jatkaa trimmausharjoituksia näiden meidän Poikien kanssa !

  Victor söpöläinen se osaa aina poseerata...Alfredilla taas pyörii pää kuin pöllöllä, kuka tässä nyt paikallaan jaksaa olla, kun kaverit juoksee ympärillä leikkimässä....

 

Trimmauksen jälkeen oli vuorossa kahvittelua kera Ystävänpäivä-leivosten. Tarjolla oli myös muuta pikkusuolaista; kasvispiirakkaa ja pasteijoita.

Ennen kotiin lähtöä saimme vielä opastusta ja vinkkejä näyttelyihin, meitä erinomaisesti jo aiemmin päivällä trimmauksen saloihin opastaneelta Nuppu Jokiselta. 

Lopuksi Nuppu vielä tuomaroi leikkimielisen näyttelyn, josta meidän Poijat saivat hienot sijoitukset ja säkkikaupalla ruokaa ja muita palkintoja mukaansa ! : )

Victor ja Alfred olivat omien " sarjojensa" ykköset ja "BestInShow:ssa" Victor sijoittui hienosti kuudenneksi ja Alfred kolmanneksi ! : )

Ja Victor oli tosi ylpeä ja mielissään, kun "Äitin" kanssa pääsi muka kiertämään näyttelukehää... tavallisesti kun tuon Alfredin kanssa vaan harjotellaan näitä näyttely-juttuja...

Tässäpä vielä muutama kuva Poijista...

   Tässä hieman suututtaa, kun pitää olla välillä hihnassa kiinni...mukavampaa olisi juoksennella kavereiden kanssa....

 

Poijat kera palkintojen ja ruusukkeiden.... : )

Kuvat ovat taas mitä ovat, mutta nyt on meille tulossa uusi kamera, joten jospa jo seuraavaan postaukseen saisin parempia kuvia laitettua esille.... Muutenkin kuvaaminen jäi ihan muutamaan kuvaan, kun itsellä oli flunssakuume päällä juuri tuolloin viikonloppuna ja olo ei ollut mikään maanmainioin.... Lisäilen tänne kuvia lisää, jos joltain siellä enemmän ja paremipia kuvia ottaneelta niitä saan itselleni.

Kiitos vielä kerran kaikille paikalla olleille ! Päivä oli taas tosi mukava ja uutta tapaamista odottelemme taas innolla ! : )

Aurinkoisia lenkkeilykelejä kaikille ja hyvää kevään jatkoa !

Toivottelevat; Arja, Victor ja Alfred Nauru