1887169.jpg
Olimme eilen taas Villakoirakerhon Kajaanin paikallisosaston villislenkillä Kajaanissa.Paikka oli sama kuin viime kerrallakin; Huuhkajanvaaran maastot Kajaanissa.
Tällä kertaa matkaan lähti kolme naista kera seitsemän villakoiran. Sää oli todella lämmin ja aurinkoinen, mitä mainioin keli syysretkeilyyn metsässä ! Kuljimme hiekkaista metsätietä ja välillä poikkesimme aina metsään samoilemaan polkuja pitkin. Pari tuntia vierähti nopeasti. Kivaa oli sekä koirilla, että omistajilla !
Tässäpä vielä kuvia retkestä....

1887136.jpg
Hiekkatietä pitkin oli koirista  kiva ottaa spurtteja... omistajia huolettivat edellisen päivän kovien sateitten jälkeiset isot rapakot.... aika hyvin koirat kiersivät ne, tosin kun yksi keksii juosta rapakoon täysillä, voi kiusaus käydä isossa joukossa vastustamattomaksi myös toisille. Isommilta kastumisilta kuitenkin vältyttiin ja näin ollen kotona ei omistajilla ollut tiedossa aikaa vievää pesu -föönaus operaatiota! : )
1887138.jpg
Välillä kytättiin makupaloja....

1887140.jpg
1887173.jpg
Puolukoita oli metsässä paljon ja osalle koirille ne maistuivat.. Tässä Tähti puolukoilla herkuttelemassa. : )

1887181.jpg

1887189.jpg
Ei kovin onnistunut kuva, mutta oli pakko laittaa... oispa tullut hieno kuva, jos kamerasta ei olisi paristot hyytyneet. Hetkeä aikaisemmin tämä koiranelikko hyppäsi hienosti yhdessä kaatuneen puunrungon yli. Harmittaa... puhetta olikin lenkillä, että omistaisipa sellaisen hienon digi-järjestelmä-kameran, joka ottaisi kuvia useamman peräkkäin, niin saisi ikuistettua juuri sen parhaimman otoksen tälläisissä vauhdikkaissa tilanteissa. : )  Jospa joskus tulevaisuudessa sitten, mutta nyt ainakin jonkin aikaa täytyy tyytyä tähän muutaman vuoden vanhaan kameraan.... ihan hyvä peruskamera on ollut.

1887192.jpg
Victor odottaa toisia takaisin "hyppyradan" toisessa päässä... " Tulkaa jo.... "

Seuraavaa yhteistä villislenkkiä jäämme odottelemaan innolla! Mukavaa on aina ollut !