Victorilla on komea tötterö päässä ainakin viikon. Eilen oli kuumetta ja takapuoli kipeä ja turvoksissa. Ensin luulimme, että Victor oli allerginen aiemmin ihotulehdukseen määrätylle antibiootille, mutta tänä aamuna asian oikea laita selvisi kun toinen anaalirauhanen olikin paisunut isoksi tummanpunaiseksi mollukaksi. Onneksi saimme heti aamulla ajan eläinlääkärille. Matkalla lääkäriin paise kumminkin puhkesi autossa.

Eläinklinikalla sitten puhjennut paise puhdistettiin ja myös toinen anaalirauhanen tyhjennettiin samalla. Saimme uuden antibioottikuurin ja vielä tuubin antibiootti-voidetta mukaamme sekä kaulaan nuolemisen välttämiseksi komean kaulurin. Victor onkin nyt virkeämpi ja jaksaa jo kovasti Alfredia komennella.... luulempa että pikkuisen taitaa pikku-ukkoa vitu***a tuo kauluri siinä määrin, että pitäähän se johonkin purkaa = Alfredin kyykytys... : )

Alfred oli koko automatkan takaisin kotiin hyvin närkästynyt siitä, ettei hän päässyt sinne kivaan paikkaan sisälle, jossa varmaankin on kaikkia kivoja ihmisiä ja juttuja, koskapa sieltä sai tollasen jutskan kaulaankin...mahdoton marina, tuhahtelu ja nitinä koko matka kotiin... : )

Victor opettelee kulkemista kaulurin kanssa... välillä meinaa vähän kolista oven pielet ja pihalla kun nuuskii lumipenkkaa, niin mukavasti tulee myös kauhaisu lunta kaulurin sisään...mutta eiköhän Victor ala siihen tottumaan, kun viikon verran kumminkin pitäisi tuota kaulassa pitää..

 

 "Siis aina tuo Victor saa kaikkea kivaa..pyh... nyt kyllä mökötän...eläkä lepertele siinä, nyt ei kyllä hymyilytä yhtään..." tuumi Alfred

" Voisitko sä kumminkin leikkiä mun kans...ollaan sellaista : Alfred haluaa kokeilla Victorin kauluria leikkiä - jooko, pliis...! "

Ja Victorhan ei lämmennyt ajatukselle..." Pöh... Mä mökötän sitten taas "

Söpöilyn Maailmanmestari Victor... syötävän söpö jopa kipeänä... : )