Viime viikon lauantaina osallistuimme Suomen Villakoirakerhon Kajaanin paikallisosaston järjestämään Villakoira Päivään. Ohjelmaan kuului mukavan yhdessäolon ja jutustelun lisäksi, trimmauksen opettelua, sekä näyttely harjoituksia Sirpa Kemppaisen ( Kennel Hot Gossip ) osaavassa ohjauksessa. : )

Meillä oli myös mahtava tilaisuus kuvauttaa koiramme  valokuvaaja Pekka Homasen toimesta ! Ensimmäistä kertaa meidänkin poijat pääsivät oikein hienojen lavasteiden, taustojen ja valojen kera kuvattavaksi ! Vielä kun malttoivat hienosti pysytellä kuvauspöydän päällä ja seurata katseellaan käsimerkkejäni ja ääntäni, niin hienoja kuvia kyllä tuli ! Kunhan saamme valmiit kuvat itsellemme, niin täytyypi laittaa ne myös tänne sivulle nähtäväksi. : )

Paikalle oli saapunut tosi hienosti porukkaa; 17 ihmistä kera 18 villakoiran, joten juttua riitti ja koirilla oli hauskaa tepastella keskenään ja tutustua taas muutamaan uuteen koira-kaveriin.

Jostain syystä en saanut omalla kameralla oikein kunnollisia kuvia, liekkö vika ollut kamerassa vai sen käyttäjässä...hih... mutta tässäpä muutamia tunnelmakuvia päivästä.... : )

1969945.jpg

Trimmaus harjoituksia... tämä on tarkkuutta vaativaa puuhaa....

1969943.jpg

Oven takana olevaan "Valokuvaus-Studioon " oli ihan jonoa... jonotus vuorossa taitaa olla Helmi ja Siiri .. ( ? ) Viisaita nämä villakoirat ; omaa vuoroa odotetaan kiltisti ja hajurakokin muistetaan pitää.. : )

1969953.jpg

Victorin ilme kertoo paljon; Täällä on hauskaa !!!! : )

1969946.jpg

Kolmen kopla; Victor ja Alfred, sekä ihanainen Siiri-tyttönen ! Huomatkaa millaisia herrasmiehiä meidän poijat ovat; naiset aina ensin.... : )

1975549.jpg1975554.jpg

Tämmöisiä Villakoira-pikkuleipiä tein tarjottavaksi Villispäivälle. Lisäksi tarjolla oli myös kinkkupiirakkaa ja Aleksanterin-leivoksia.

Kiitos kaikille mukana olleille ! Päivä oli todella mukava ja uusia tapaamisia jäämme odottamaan innolla !

Alfredilta erityiset terveiset Perrolle ! Ja tyttösistä ainakin Siiriä ja Wilmaa meidän poijat muistelevat lämmöllä ! : )