Tässäpä saapuu esittelyyn kaksi vilkasta villakoirapoikaa Victor (pian 6v.) ja Alfred (10 kk. ).Tarkoituksena on kertoa tässä blogissa näiden puudeli-poikien elämästä; sattumuksista ja tapahtumisista.

Victor ( Baltic Pearl Victory Karaliaus Mylimasis) on arvonsa tunteva toyvillakoira, joka rakastaa kaikenlaisia palloleikkejä. Luonteeltaan hän on nöyrä ja totteleivainen, mutta tarvittaessa löytyy tempperamenttia ja sähäkkyyttäkin. : ) Victor on alunperin Liettuasta, mistä hän tuli Suomeen pienenä pentuna näyttely-ja jalostustarkoitukseen. Noin vuoden ikäisenä hänellä kumminkin huomattiin löysät takapolvinivelet, jonka vuoksi toinen takajalka leikattiin ja jalostuskäytöön häntä ei siten pystyttykään käyttämään tämän mahdollisesti periytyvän sairauden takia. Victor muutti sitten äitini luo viettämään mukavaa kotikoiran elämää. Meille Victor tuli vuonna 2004 elokuussa aluksi hoitoon, äitini sairastuttua vakavasti. Hänen kuollessaan vuoden 2005 helmikuussa, Victor sitten muutti pysyvästi meille asumaan ja valloitti koko perheen sydämet omalla ihanalla ja rakastettavalla persoonallaan. Lempinimiä tällä pikku-ukkelilla ovat esim. Viikkulainen, Vihtori, Duuseri ym. : )

Alfred ( April Fool´s Capo Cupido) on aina iloinen nuori kääpiövillakoiran alku. Mitä vain ympärillä tapahtuu, mukaan pitää päästä touhuamaan! Alfred on käynyt pentu/perustottelevaisuus kurssin ja paraikaa harjoittelemme agilityn-alkeita. Vauhtia ja intoa tästä pojasta kyllä löytyy !!! Alfredin haimme Molanderin Merviltä Oulusta vuoden 2007 elokuussa. Kiitos Merville tästä ihanasta puudeli-pojasta ! Alfredin lempinimiä ovat ; Albertti, Pertti, Peetti-poika ym. Alfredin motto; " Aina kannattaa liikahtaa, kun jääkaapin ovi narahtaa ". : )

Lisää kirjoittelen poikien kuulumisista ja historiasta myöhemmin... nyt täytyy kiirehtiä Alfredin kanssa agility-harjoituksiin...